De klassieke televisie verdwijnt stilaan uit de woonkamer. Tablets en laptops geven kijkers een veel ruimer assortiment films, series en programma's, die vaak via Itunes beschikbaar zijn. Alleen het gebruiksgemak hinkt nog wat achterop.

Lekker in de sofa hangen, terwijl je de computer bedient, is er vaak nog niet bij. Daarvoor bedacht Flutter een oplossing. Wie een webcam heeft, kan voortaan enkele toepassingen als YouTube en Spotify met handbewegingen bedienen. Muis en klavier zijn in één klap overbodig. De eerste gebruikers zijn alvast laaiend enthousiast.

Tweets als "Waw, ik voel me net een jedi!" & "Throw your hand in the air, and pause it like you just don't care," beschrijven de futuristische gebruikservaring. Waar zijn die handjes?

https://flutterapp.com/

Tina Stroobandt selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

De klassieke televisie verdwijnt stilaan uit de woonkamer. Tablets en laptops geven kijkers een veel ruimer assortiment films, series en programma's, die vaak via Itunes beschikbaar zijn. Alleen het gebruiksgemak hinkt nog wat achterop. Lekker in de sofa hangen, terwijl je de computer bedient, is er vaak nog niet bij. Daarvoor bedacht Flutter een oplossing. Wie een webcam heeft, kan voortaan enkele toepassingen als YouTube en Spotify met handbewegingen bedienen. Muis en klavier zijn in één klap overbodig. De eerste gebruikers zijn alvast laaiend enthousiast. Tweets als "Waw, ik voel me net een jedi!" & "Throw your hand in the air, and pause it like you just don't care," beschrijven de futuristische gebruikservaring. Waar zijn die handjes? https://flutterapp.com/