Niet de fraaiste woonplaats gekozen? Geen zorgen, binnen afzienbare tijd kies je lekker zelf hoe je stad eruit ziet. Tenminste als ietwat getalenteerde designers met jouw 3D model aan de slag willen gaan.

Augmented reality laat toe om een laagje grafiek, video of andere data toe te voegen aan de wereld van alledag. Dat kan een klein tekstje zijn, maar ook een nieuwe verpakking voor je hele stad. Een overwoekerd apocalyptisch straatbeeld of liever een gesmurfte fantasiewereld? In feite is alles mogelijk. Smart brilletje op de neus en wandelen maar!

Tina Stroobandt / Jusbox.be

Voorlopig nog enkel in maquetteformaat:

Niet de fraaiste woonplaats gekozen? Geen zorgen, binnen afzienbare tijd kies je lekker zelf hoe je stad eruit ziet. Tenminste als ietwat getalenteerde designers met jouw 3D model aan de slag willen gaan. Augmented reality laat toe om een laagje grafiek, video of andere data toe te voegen aan de wereld van alledag. Dat kan een klein tekstje zijn, maar ook een nieuwe verpakking voor je hele stad. Een overwoekerd apocalyptisch straatbeeld of liever een gesmurfte fantasiewereld? In feite is alles mogelijk. Smart brilletje op de neus en wandelen maar! Tina Stroobandt / Jusbox.be Voorlopig nog enkel in maquetteformaat: