De Amerikaanse elektronicareus stelt de internationale lancering van de iPad met een maand uit.

De iPad zal nu vanaf eind mei wereldwijd te koop zijn en vanaf 10 mei zullen er bestellingen gedaan kunnen worden.

Volgens Apple is de vraag zo groot in de Verenigde Staten, waar de tabletcomputer al te koop is sinds vorig weekend, dat die de voorraden de komende weken zal overtreffen.

Israëlisch verbod
Ondertussen hebben Israëlische Apple-fanaten dikke pech want in Israël mag de iPad het land niet binnen. Het Israëlische ministerie van Communicatie geeft geen goedkeuring voor de iPad omdat de WiFi-technologie niet overeenstemt met de technologische normen van het land.

De douane krijgt de opdracht om de tabletcomputers van Apple te confisqueren. De krant Haaretz meldt dat er dinsdag al tien iPads in beslag genomen werden en dat alleen al op de internationale luchthaven van Tel Aviv, meldt de krant Haaretz.

De Amerikaanse elektronicareus stelt de internationale lancering van de iPad met een maand uit. De iPad zal nu vanaf eind mei wereldwijd te koop zijn en vanaf 10 mei zullen er bestellingen gedaan kunnen worden. Volgens Apple is de vraag zo groot in de Verenigde Staten, waar de tabletcomputer al te koop is sinds vorig weekend, dat die de voorraden de komende weken zal overtreffen. Israëlisch verbod Ondertussen hebben Israëlische Apple-fanaten dikke pech want in Israël mag de iPad het land niet binnen. Het Israëlische ministerie van Communicatie geeft geen goedkeuring voor de iPad omdat de WiFi-technologie niet overeenstemt met de technologische normen van het land. De douane krijgt de opdracht om de tabletcomputers van Apple te confisqueren. De krant Haaretz meldt dat er dinsdag al tien iPads in beslag genomen werden en dat alleen al op de internationale luchthaven van Tel Aviv, meldt de krant Haaretz.