Bpost, het Belgisch postbedrijf, zegt voorbereid te zijn op de komst van de digitale aangetekende brief. Van zodra de wet het toelaat, zal het met een eigen aanbod komen, zo zegt woordvoerder Piet Van Speybroeck.

Er zullen twee versies worden aangeboden: een volledige elektronische en een hybride versie. Bij de laatste wordt de aangetekende brief op elektronische wijze verstuurd, maar zal de geadresseerde wel een papieren versie van de brief ontvangen. De aangetekende zending zal daarnaast ook in papieren briefvorm blijven bestaan.

Volgens van Speybroeck is het te vroeg om al een bedrag te plakken op de digitale brief. De prijs zal bepaald worden door de markt.

Bpost, het Belgisch postbedrijf, zegt voorbereid te zijn op de komst van de digitale aangetekende brief. Van zodra de wet het toelaat, zal het met een eigen aanbod komen, zo zegt woordvoerder Piet Van Speybroeck. Er zullen twee versies worden aangeboden: een volledige elektronische en een hybride versie. Bij de laatste wordt de aangetekende brief op elektronische wijze verstuurd, maar zal de geadresseerde wel een papieren versie van de brief ontvangen. De aangetekende zending zal daarnaast ook in papieren briefvorm blijven bestaan. Volgens van Speybroeck is het te vroeg om al een bedrag te plakken op de digitale brief. De prijs zal bepaald worden door de markt.