Koen Meulenaere

Tante Joan op haar smoel

Koen Meulenaere Van 1991 tot 2012 de satiricus van Knack

Ryan Giggs wordt een acute bedreiging voor het wereldrecord van Tiger Woods.

Had al een affaire met een bijna per definitie rondborstige deelneemster aan Big Brother, en nu blijkbaar ook met de vrouw van zijn broer Rhodri. Het is ver gekomen indien een man zich al niet meer mag amuseren met zijn eigen schoonzuster, maar heel het Verenigd Koninkrijk stond in rep en roer.

Interessante case voor wie houdt van serene familierelaties. Wij lezen dat Joanna Wilson, een tante van de Brothers Giggs (niet te verwarren met de Brothers Gibb), haar neef een ‘vuile hond’ heeft genoemd. Met tante Joan viel op de familiefeestjes altijd wel wat pret te beleven, maar in dit geval overdrijft ook zij toch een beetje.

Ook de rest van de familie keert zich tegen Ryan, en onze Rhodri heeft zijn overspelige vrouw Natasha de deur al uit geschopt.

Ryan van zijn kant is met zijn gezin op vakantie naar Spanje vertrokken ‘om de brokken te lijmen’, wat beroepsjargon is voor: ‘Afdokken!’ Tiger Woods kon de brokken met Elin Nordegren ook lijmen, voor een half miljard dollar. Dat is toch vrij dure lijm indien we hem vergelijken met de grootste Prittstick (2,60 euro).

De Prittstick is overigens in 1967 ontworpen door doctor Wolfgang Dierichs van de Duitse multinational Henkel, is ondertussen in meer dan 130 landen meer dan anderhalf miljard keer verkocht, en werd op 17 maart 2001 zelfs succesvol op zijn kleefkracht getest in het Internationaal Ruimtelaboratorium! Was van op Baikonoer met een Sojoezraket de stratosfeer in geschoten, en in het ruimtelab na een paar toepassingen door de Russische kosmonaut Yuri Usachev officieel onderscheiden met het gegeerde label: ‘Space Proof Quality.’ Je vindt echt alles op dat internet.

Beste Ryan, mogen wij je hierbij aanraden om eerst eens te proberen met de Power Pritt Super Large Glue Roller, en dan toch maar gewoon te betalen wat ze vraagt. En tante Joan sla je bij het volgende kerstfeest op haar smoel, dat zal haar leren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content