Simon Demeulemeester leidt vanaf vandaag de redactie van de nieuwssite Knack.be - Levif.be als hoofdredacteur ad interim. Hij volgt Eddy Eerdekens op die Chef Nieuws wordt bij TV Limburg. Demeulemeester werkte sinds 2011 in de centrale newsroom. Eerst als redacteur dan als chef opinie. Hij is een bachelor journalistiek. Vincent Genot blijft adjunct-hoofdredacteur van de nieuwssite.

Sinds 2010 leidde Eddy Eerdekens dit team als hoofdredacteur. Hij begint aan een nieuwe uitdaging bij TV Limburg. De directie van Roularta Media Group dankt hem uitdrukkelijk voor zijn inspanningen die leidden tot het geweldige succesverhaal van de nieuwssite.

Knack.be en Levif.be zelf zijn de leidende merken op deze nieuwssite. Binnen deze site zijn andere magazines en divisies als zogenaamde verticals geïntegreerd. Trends bijvoorbeeld, Knack Weekend of Focus, Sport/Voetbal, Data News en afdelingen zoals Roularta Events of kanaal Z.

Roularta is erin geslaagd als enige magazine-uitgever in het land zijn sites om te bouwen tot één van de allergrootste nieuwssites. Knack.be - Levif.be telt nu meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand en net geen 30 miljoen pageviews (cijfers CIM). In tegenstelling tot de markttrend stijgen de inkomsten uit de nieuwssite Knack.be - Levif.be nog altijd.

Simon Demeulemeester leidt vanaf vandaag de redactie van de nieuwssite Knack.be - Levif.be als hoofdredacteur ad interim. Hij volgt Eddy Eerdekens op die Chef Nieuws wordt bij TV Limburg. Demeulemeester werkte sinds 2011 in de centrale newsroom. Eerst als redacteur dan als chef opinie. Hij is een bachelor journalistiek. Vincent Genot blijft adjunct-hoofdredacteur van de nieuwssite. Sinds 2010 leidde Eddy Eerdekens dit team als hoofdredacteur. Hij begint aan een nieuwe uitdaging bij TV Limburg. De directie van Roularta Media Group dankt hem uitdrukkelijk voor zijn inspanningen die leidden tot het geweldige succesverhaal van de nieuwssite.Knack.be en Levif.be zelf zijn de leidende merken op deze nieuwssite. Binnen deze site zijn andere magazines en divisies als zogenaamde verticals geïntegreerd. Trends bijvoorbeeld, Knack Weekend of Focus, Sport/Voetbal, Data News en afdelingen zoals Roularta Events of kanaal Z.Roularta is erin geslaagd als enige magazine-uitgever in het land zijn sites om te bouwen tot één van de allergrootste nieuwssites. Knack.be - Levif.be telt nu meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand en net geen 30 miljoen pageviews (cijfers CIM). In tegenstelling tot de markttrend stijgen de inkomsten uit de nieuwssite Knack.be - Levif.be nog altijd.