Scotland Yard vraagt verder onderzoek naar verdwijning Maddie McCann

© Epa

Scotland Yard heeft verscheidene mensen geïdentificeerd die “van belang” kunnen zijn in de zaak van Madeleine McCann, het Britse meisje dat in 2007 in Portugal ontvoerd werd toen ze bijna 4 jaar oud was.

Scotland Yard heeft verscheidene mensen geïdentificeerd die “van belang” kunnen zijn in de zaak van Madeleine McCann, het Britse meisje dat in 2007 in Portugal ontvoerd werd toen ze bijna 4 jaar oud was. Dit meldt de krant The Guardian op haar website.

Speurders die de zaak opnieuw bekeken, hebben een lijst opgesteld van mensen naar wie een grondig onderzoek kan worden gevoerd als de Portugese autoriteiten de zaak heropenen. Hamish Campbell, het hoofd van Scotland Yards afdeling voor moord en zware misdaad, zei volgens de krant dat er “een behoorlijk aantal” mensen zijn die ondervraagd zouden moeten worden.

Madeleine verdween uit het vakantieappartement van haar ouders Kate en Gerry McCann in Praia de Luz toen haar ouders vlakbij met vrienden aan het dineren waren. Het onderzoek werd in 2008 gesloten. Het gerecht in Portugal heeft tot dusver geweigerd een nieuw onderzoek te openen. (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content