Mainz 05 zit in een klein dipje en moet, tijdelijk, Borussia Dortmund even laten voorgaan, maar FC Twente en Racing Genk staan allebei op kop. De drie ex-clubs van René Vandereycken blijven fantastisch presteren. Wie dit nog als toeval durft af te doen, loochent het licht van de zon. Een solide basis gelegd en zijn opvolgers hoeven de vruchten maar op te rapen.

René, kom uit uw hol, jong. Vakantie heeft lang genoeg geduurd. De wijn is op, de jazzplaten versleten, de laatste schotelantenne op bevel van de Raad van State afgebroken. Train een ploeg. Om het even welke. Den Beerschot. Of Club Brugge, terug naar uw voetbalroots. Aan de slag, luierik, of wij bellen naar de VDAB dat ze u van de dop moeten gooien.
Het is toch waar zeker, wat voor een voorbeeld voor de jeugd is dat?

Koen Meulenaere

Mainz 05 zit in een klein dipje en moet, tijdelijk, Borussia Dortmund even laten voorgaan, maar FC Twente en Racing Genk staan allebei op kop. De drie ex-clubs van René Vandereycken blijven fantastisch presteren. Wie dit nog als toeval durft af te doen, loochent het licht van de zon. Een solide basis gelegd en zijn opvolgers hoeven de vruchten maar op te rapen. René, kom uit uw hol, jong. Vakantie heeft lang genoeg geduurd. De wijn is op, de jazzplaten versleten, de laatste schotelantenne op bevel van de Raad van State afgebroken. Train een ploeg. Om het even welke. Den Beerschot. Of Club Brugge, terug naar uw voetbalroots. Aan de slag, luierik, of wij bellen naar de VDAB dat ze u van de dop moeten gooien. Het is toch waar zeker, wat voor een voorbeeld voor de jeugd is dat?Koen Meulenaere