Zondag

Er is zondagnamiddag veel bewolking en er zijn perioden met regen. Ten zuiden van Samber en Maas kan het ook onweren. De wind waait matig uit het noordoosten, over de zuidoostelijke helft van het land staat een zwakke veranderlijke wind.

De maxima bedragen 12 graden nabij de Nederlandse grens en tot 18 graden in Belgisch Lotharingen.

Zondagavond en -nacht blijft het zwaarbewolkt met hier en daar nog wat lichte regen. Tegen het einde van de nacht gaat het van het westen uit weer intenser regenen. De minima gaan van 8 tot 11 graden.

Maandag

Ook maandag is het zwaarbewolkt met perioden met regen. In de namiddag en avond wordt het droog vanuit het westen. Er staat een matige, aan zee een vrij krachtige noordoostenwind, later krimpend naar het noorden.

De maxima schommelen tussen 11 en 14 graden, al kan het ten zuiden van Samber en Maas zowat 16 graden worden.

Dinsdag

Dinsdag zal het naar verwachting op de meeste plaatsen droog blijven, met ook af en toe zon. 's Avonds of in de nacht volgt regen

vanuit het westen.

De maxima hangen rond 15 graden.

Woensdag

Van woensdag tot komend weekend zou het opnieuw wisselvallig worden met nu en dan regen of buien. Het wordt wel enkele graden zachter.

Een periode met stabiel en warm zomerweer is echter in de verste verte niet in zicht.

Zondag Er is zondagnamiddag veel bewolking en er zijn perioden met regen. Ten zuiden van Samber en Maas kan het ook onweren. De wind waait matig uit het noordoosten, over de zuidoostelijke helft van het land staat een zwakke veranderlijke wind. De maxima bedragen 12 graden nabij de Nederlandse grens en tot 18 graden in Belgisch Lotharingen. Zondagavond en -nacht blijft het zwaarbewolkt met hier en daar nog wat lichte regen. Tegen het einde van de nacht gaat het van het westen uit weer intenser regenen. De minima gaan van 8 tot 11 graden. Maandag Ook maandag is het zwaarbewolkt met perioden met regen. In de namiddag en avond wordt het droog vanuit het westen. Er staat een matige, aan zee een vrij krachtige noordoostenwind, later krimpend naar het noorden. De maxima schommelen tussen 11 en 14 graden, al kan het ten zuiden van Samber en Maas zowat 16 graden worden. Dinsdag Dinsdag zal het naar verwachting op de meeste plaatsen droog blijven, met ook af en toe zon. 's Avonds of in de nacht volgt regen vanuit het westen. De maxima hangen rond 15 graden. Woensdag Van woensdag tot komend weekend zou het opnieuw wisselvallig worden met nu en dan regen of buien. Het wordt wel enkele graden zachter. Een periode met stabiel en warm zomerweer is echter in de verste verte niet in zicht.