Zon, zon en nog eens zon. Dit weekend wordt schitterend voorjaarsweer met zomerse temperaturen verwacht. Dat heeft zich vanochtend na het optrekken van nevel en mist al meteen ingezet. In bijna heel het land straalt de zon aan een wolkenloze hemel.

De temperaturen schurken naar verwachting tegen de 20 graden. In de Kempen kan het nog iets meer zijn.

Opvallend: het laatste weekend van de Krokusvakantie is het in België warmer dan in Griekenland en in Turkije. Wie naar die vakantieparadijzen trok, moet het stellen met 15 graden. In Istanboel stijgt het kwik niet boven de 9 graden.

Door het schitterend weer wordt in heel het land een toeristisch topweekend verwacht. Aan de kust zijn alle hotels volgeboekt en volgens Het Belang van Limburg verwacht Bokrijk 14.000 bezoekers. (EE)

Zon, zon en nog eens zon. Dit weekend wordt schitterend voorjaarsweer met zomerse temperaturen verwacht. Dat heeft zich vanochtend na het optrekken van nevel en mist al meteen ingezet. In bijna heel het land straalt de zon aan een wolkenloze hemel. De temperaturen schurken naar verwachting tegen de 20 graden. In de Kempen kan het nog iets meer zijn. Opvallend: het laatste weekend van de Krokusvakantie is het in België warmer dan in Griekenland en in Turkije. Wie naar die vakantieparadijzen trok, moet het stellen met 15 graden. In Istanboel stijgt het kwik niet boven de 9 graden. Door het schitterend weer wordt in heel het land een toeristisch topweekend verwacht. Aan de kust zijn alle hotels volgeboekt en volgens Het Belang van Limburg verwacht Bokrijk 14.000 bezoekers. (EE)