In ieder geval geen groot jager, zo weet iedereen die wel eens op safari is geweest in Zuid-Afrika. Voor wat Melissa Bachman deed, is geen enkele vaardigheid, inspanning of moed nodig. Ze deed wat alleen lafaards kunnen doen.

Leeuwen laten zich niet opjagen. Ze liggen de hele dag lui in de schaduw en je kan er met je minibusje met chauffeur zo dicht bij geraken dat je met de bumper van je voertuig hun snuit kan kussen zonder dat ze zich verplaatsen. Je gaat gewoon naast de leeuw staan en hij blijft liggen.

Luie katten

Leeuwen in Afrika zijn grote, luie katten die minibusjes of blanke druktemakers niet als een bedreiging zien en er dus ook geen enkele interesse voor betonen. Vandaar dat ze gewoon blijven liggen als je ze benadert. Ook als je het duurste jachtgeweer uit de winkel in je Amerikaanse geboortedorp bij je hebt.

We hebben in Afrika zelf talloze keren binnen handbereik van leeuwen en groepen leeuwen gestaan, we zagen andere mensen het heel veel keren doen en YouTube staat vol met filmpjes van mensen die vastlegden hoe zij het deden.

Melissa Bachman is dus allesbehalve een Great White Hunter. Ze is naast een leeuw gaan staan, moest allicht nog een beetje achterover leunen om te kunnen mikken en heeft het beest dan doodgeschoten. Een beetje te vergelijken met de kinderen die op de kermis zo ver mogelijk voorover leunen zodat het echt onmogelijk is om het krijtpijpje te missen.

Lafaard

De Amerikaanse website Buzzfeed toont op onnavolgbare wijze met een fotoreeks aan hoe gemakkelijk het is om zonder enig gevaar voor eigen lijf, naast een leeuw te gaan staan. 'We moesten de motor van ons busje starten, zodat ze tenminste uit de schaduw van ons voertuig wandelden. De leeuwen die we benaderden vielen in slaap of legden een poot over hun ogen om de zon te blokkeren. Zoals je kan zien op de foto's is het niet moeilijk om een leeuw te doden. Je moet er alleen een lafaard voor zijn.'

In ieder geval geen groot jager, zo weet iedereen die wel eens op safari is geweest in Zuid-Afrika. Voor wat Melissa Bachman deed, is geen enkele vaardigheid, inspanning of moed nodig. Ze deed wat alleen lafaards kunnen doen.Leeuwen laten zich niet opjagen. Ze liggen de hele dag lui in de schaduw en je kan er met je minibusje met chauffeur zo dicht bij geraken dat je met de bumper van je voertuig hun snuit kan kussen zonder dat ze zich verplaatsen. Je gaat gewoon naast de leeuw staan en hij blijft liggen.Luie kattenLeeuwen in Afrika zijn grote, luie katten die minibusjes of blanke druktemakers niet als een bedreiging zien en er dus ook geen enkele interesse voor betonen. Vandaar dat ze gewoon blijven liggen als je ze benadert. Ook als je het duurste jachtgeweer uit de winkel in je Amerikaanse geboortedorp bij je hebt. We hebben in Afrika zelf talloze keren binnen handbereik van leeuwen en groepen leeuwen gestaan, we zagen andere mensen het heel veel keren doen en YouTube staat vol met filmpjes van mensen die vastlegden hoe zij het deden.Melissa Bachman is dus allesbehalve een Great White Hunter. Ze is naast een leeuw gaan staan, moest allicht nog een beetje achterover leunen om te kunnen mikken en heeft het beest dan doodgeschoten. Een beetje te vergelijken met de kinderen die op de kermis zo ver mogelijk voorover leunen zodat het echt onmogelijk is om het krijtpijpje te missen.LafaardDe Amerikaanse website Buzzfeed toont op onnavolgbare wijze met een fotoreeks aan hoe gemakkelijk het is om zonder enig gevaar voor eigen lijf, naast een leeuw te gaan staan. 'We moesten de motor van ons busje starten, zodat ze tenminste uit de schaduw van ons voertuig wandelden. De leeuwen die we benaderden vielen in slaap of legden een poot over hun ogen om de zon te blokkeren. Zoals je kan zien op de foto's is het niet moeilijk om een leeuw te doden. Je moet er alleen een lafaard voor zijn.'