De beelden zijn vorige zondag gemaakt door een camera van een tankstation in Diamond, in de staat Illinois. Eerst is te zien hoe auto's voorbij razen en brokstukken door de lucht vliegen terwijl de wervelwind nadert. Vervolgens raast het oog van de tornado over het (houten) huis op de achtergrond. Het enige dat overblijft, is puin...


Zes doden

Illinois werd het zwaarst getroffen door het stormfront dat zondag over de Amerikaanse Midwest trok, maar ook in de staten Indiana, Iowa, Michigan, Missouri, Ohio en Wisconsin lieten verschillende tornado's een spoor van vernieling achter. Er vielen minstens zes doden en verschillende gewonden. Honderdduizenden mensen zaten een tijdlang zonder stroom.

De beelden zijn vorige zondag gemaakt door een camera van een tankstation in Diamond, in de staat Illinois. Eerst is te zien hoe auto's voorbij razen en brokstukken door de lucht vliegen terwijl de wervelwind nadert. Vervolgens raast het oog van de tornado over het (houten) huis op de achtergrond. Het enige dat overblijft, is puin...Zes doden Illinois werd het zwaarst getroffen door het stormfront dat zondag over de Amerikaanse Midwest trok, maar ook in de staten Indiana, Iowa, Michigan, Missouri, Ohio en Wisconsin lieten verschillende tornado's een spoor van vernieling achter. Er vielen minstens zes doden en verschillende gewonden. Honderdduizenden mensen zaten een tijdlang zonder stroom.