De Oostenrijkse wintersportgebieden in Tirol hebben opnieuw te kampen met zware sneeuwval, waardoor het verkeer grote hinder ondervindt. Twee bekende skioorden in de Oostenrijkse Alpen, Ischgl en Galtür, zijn volledig ingesneeuwd. Dat heeft het lokale toerismebureau gemeld.

De meeste vakantiegangers reisden echter voor de nieuwe sneeuwval al af. Door de overvloedige nieuwe sneeuwval zijn verschillende wegen dicht vanwege lawinegevaar.

Ook in hogere delen van Beieren en het Zwarte Woud in Duitsland heeft het veel bijgesneeuwd. In de Franse Alpen is er geen probleem, maar in de Savoie, Haute-Savoie en Isère geldt een verhoogd lawinegevaar. (Belga/INM)

De Oostenrijkse wintersportgebieden in Tirol hebben opnieuw te kampen met zware sneeuwval, waardoor het verkeer grote hinder ondervindt. Twee bekende skioorden in de Oostenrijkse Alpen, Ischgl en Galtür, zijn volledig ingesneeuwd. Dat heeft het lokale toerismebureau gemeld. De meeste vakantiegangers reisden echter voor de nieuwe sneeuwval al af. Door de overvloedige nieuwe sneeuwval zijn verschillende wegen dicht vanwege lawinegevaar. Ook in hogere delen van Beieren en het Zwarte Woud in Duitsland heeft het veel bijgesneeuwd. In de Franse Alpen is er geen probleem, maar in de Savoie, Haute-Savoie en Isère geldt een verhoogd lawinegevaar. (Belga/INM)