Na een weekend met positieve temperaturen, wordt voor deze week opnieuw voor sneeuw gevreesd. Volgens de krant Het Laatste Nieuws zal er woensdag opnieuw poeder uit de lucht vallen. Daarbij wordt vooral het binnenland getroffen. Het westen houdt het vermoedelijk droog.

Een storing uit Frankrijk brengt regen die later op de dag zal overgaan in smeltende sneeuw die mogelijk nadien blijft liggen.

Een hevige sneeuwval vorige week legde het verkeer in het land lam. Met 1640 kilometer werd een nieuw filerecord geregistreerd. De NMBS besliste om het treinverkeer richting hoofdstad stil te leggen. Opstoppingen in de trechterverbinding tussen noord en zuid zorgden voor absolute chaos op het spoor. (EA)

Na een weekend met positieve temperaturen, wordt voor deze week opnieuw voor sneeuw gevreesd. Volgens de krant Het Laatste Nieuws zal er woensdag opnieuw poeder uit de lucht vallen. Daarbij wordt vooral het binnenland getroffen. Het westen houdt het vermoedelijk droog. Een storing uit Frankrijk brengt regen die later op de dag zal overgaan in smeltende sneeuw die mogelijk nadien blijft liggen. Een hevige sneeuwval vorige week legde het verkeer in het land lam. Met 1640 kilometer werd een nieuw filerecord geregistreerd. De NMBS besliste om het treinverkeer richting hoofdstad stil te leggen. Opstoppingen in de trechterverbinding tussen noord en zuid zorgden voor absolute chaos op het spoor. (EA)