De coalitiepartijen (de rechtsliberale VVD, het christendemocratische CDA, het linksliberale D66 en ChristenUnie) overleggen op het ogenblik over de Voorjaarsnota, een tussentijdse update van de begroting van het Rijk. Ze hebben volgens bronnen in politiek Den Haag afgesproken het extra geld uit te trekken voor een fonds dat huizenbezitters kunnen aanspreken als ze hun huis duurzamer willen maken.

Ook is er geld beschikbaar om woonwijken van het gas af te krijgen en om de tweedehandsmarkt voor elektrische auto's een zetje te geven. De Voorjaarsnota wordt eind deze maand gepresenteerd. Afgelopen weken lekte al uit dat rechtspraak en Openbaar Ministerie, Defensie en de jeugdzorg op meer geld kunnen rekenen. Ook is er extra geld voor de exacte schoolvakken en het technisch onderwijs.

De coalitiepartijen (de rechtsliberale VVD, het christendemocratische CDA, het linksliberale D66 en ChristenUnie) overleggen op het ogenblik over de Voorjaarsnota, een tussentijdse update van de begroting van het Rijk. Ze hebben volgens bronnen in politiek Den Haag afgesproken het extra geld uit te trekken voor een fonds dat huizenbezitters kunnen aanspreken als ze hun huis duurzamer willen maken. Ook is er geld beschikbaar om woonwijken van het gas af te krijgen en om de tweedehandsmarkt voor elektrische auto's een zetje te geven. De Voorjaarsnota wordt eind deze maand gepresenteerd. Afgelopen weken lekte al uit dat rechtspraak en Openbaar Ministerie, Defensie en de jeugdzorg op meer geld kunnen rekenen. Ook is er extra geld voor de exacte schoolvakken en het technisch onderwijs.