Het Sint-Annabos op Linkeroever is bedreigd. Als de Oosterweelverbinding wordt gebouwd moeten de bomen worden gerooid om ruimte te maken voor een slibstort. Het vervuilde slib zal vanuit de Schelde aan land worden gebracht en hier worden opgeslagen en gesaneerd. De groene buffer tussen de woonwijken en de havenindustrie verdwijnt dan voor lange tijd.

Professionele en amateurfotografen sloegen de handen in elkaar om dit gebied in beeld te brengen. Anne Provoost en Chris Terryn verzamelden de beste foto's, en brachten ze samen in een boek. Onderstaande beelden, gemaakt met een drone, tonen het kostbare natuurgebied vanuit de lucht. (TE)

Het Sint-Annabos op Linkeroever is bedreigd. Als de Oosterweelverbinding wordt gebouwd moeten de bomen worden gerooid om ruimte te maken voor een slibstort. Het vervuilde slib zal vanuit de Schelde aan land worden gebracht en hier worden opgeslagen en gesaneerd. De groene buffer tussen de woonwijken en de havenindustrie verdwijnt dan voor lange tijd.Professionele en amateurfotografen sloegen de handen in elkaar om dit gebied in beeld te brengen. Anne Provoost en Chris Terryn verzamelden de beste foto's, en brachten ze samen in een boek. Onderstaande beelden, gemaakt met een drone, tonen het kostbare natuurgebied vanuit de lucht. (TE)