Na de doortocht van de zone met regen- en onweersbuien wordt het zaterdagmiddag van het zuiden uit droger met geregeld zon. De wind waait zwak, aan zee soms matig uit het oosten tot noordoosten. De maxima bedragen 24 graden aan de kust en 29 tot 33 graden in het binnenland.

Zaterdagavond komen er van het zuidwesten uit weer af en toe buien opzetten, soms met onweer. Aan zee en in het westen wordt het later vannacht droog met opklaringen. De minima bedragen 17 tot 21 graden.

Zondag is het droog met zonnige perioden. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De maxima bedragen 20 tot 25 graden. Ook maandag blijft het meestal droog met zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt eerst rond 23 graden.

Vanaf woensdag stijgt het kwik en in de tweede helft van de week kan het weer 30 graden worden. Waarschijnlijk pas vanaf vrijdagavond nemen de buienkansen opnieuw toe. (Belga/INM)

Na de doortocht van de zone met regen- en onweersbuien wordt het zaterdagmiddag van het zuiden uit droger met geregeld zon. De wind waait zwak, aan zee soms matig uit het oosten tot noordoosten. De maxima bedragen 24 graden aan de kust en 29 tot 33 graden in het binnenland. Zaterdagavond komen er van het zuidwesten uit weer af en toe buien opzetten, soms met onweer. Aan zee en in het westen wordt het later vannacht droog met opklaringen. De minima bedragen 17 tot 21 graden. Zondag is het droog met zonnige perioden. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De maxima bedragen 20 tot 25 graden. Ook maandag blijft het meestal droog met zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt eerst rond 23 graden. Vanaf woensdag stijgt het kwik en in de tweede helft van de week kan het weer 30 graden worden. Waarschijnlijk pas vanaf vrijdagavond nemen de buienkansen opnieuw toe. (Belga/INM)