Paul Beliën, de zelfverklaarde paus van de Vlaamse katholieke fundi's, had op z'n Brussels Journal een walgelijk stuk gepost over de de moord op Joe Van Holsbeeck. In zijn blinde haat voor alles wat nog maar een donkerder huidskleur heeft en/of opgevoed is met de koran in plaats van met de bijbel, hakte hij als een furie in op de "daders" die voor hem - en voor vele anderen - alleen uit die hoek konden komen.

Hoe zal Paul Beliën nu de gruweldaad verklaren? Want is er in Europa een katholieker en conservatiever, ordelijker land dan Polen? Een land dat méér aan Beliëns voorstelling van een fatsoenlijke maatschappij beantwoordt?

Zal Paul Beliën zich nu minder onveilig voelen? Geldt voor die Poolse jongens ook zijn "oog om oog, tand om tand" Zal hij ook aanraden om de wapens op te nemen tegen de katholieke Polen?

Vanavond ging in het in Terzake over excuses aanbieden. Benieuwd of Paul Beliën, die zich als een inquisiteur gedraagt, zich zal verontschuldigen bij de moslims van dit land voor zijn hysterie.

Paul Beliën, de zelfverklaarde paus van de Vlaamse katholieke fundi's, had op z'n Brussels Journal een walgelijk stuk gepost over de de moord op Joe Van Holsbeeck. In zijn blinde haat voor alles wat nog maar een donkerder huidskleur heeft en/of opgevoed is met de koran in plaats van met de bijbel, hakte hij als een furie in op de "daders" die voor hem - en voor vele anderen - alleen uit die hoek konden komen. Hoe zal Paul Beliën nu de gruweldaad verklaren? Want is er in Europa een katholieker en conservatiever, ordelijker land dan Polen? Een land dat méér aan Beliëns voorstelling van een fatsoenlijke maatschappij beantwoordt?Zal Paul Beliën zich nu minder onveilig voelen? Geldt voor die Poolse jongens ook zijn "oog om oog, tand om tand" Zal hij ook aanraden om de wapens op te nemen tegen de katholieke Polen? Vanavond ging in het in Terzake over excuses aanbieden. Benieuwd of Paul Beliën, die zich als een inquisiteur gedraagt, zich zal verontschuldigen bij de moslims van dit land voor zijn hysterie.