Tijdens de festivalperiode kunt u ongeveer de helft van het hele FFG2020-aanbod ook thuis bekijken en beleven. De films worden ook aangevuld met vooraf opgenomen Q&A's en interviews met de filmmakers en acteurs die straks wegens Covid-19 niet tot in Gent kunnen geraken.

Ontdek de selectie van Knack: Knack Focus-recensent Dave Mestdach selecteerde 5 titels uit het online aanbod van het filmfestival. U ontdekt zijn top 5 hier.

Wij mogen 100x een korting weggeven van maar liefst 60% op een bundel van 5 films op online.filmfestival.be. U doet er hieronder uw voordeel mee!

De films kosten normaal € 6 of € 9. Uw minimumkorting is dus € 18 indien u 5x voor een film van € 6 kiest, uw maximumkorting is € 27 indien u 5x voor een film van € 9 kiest.

Tijdens de festivalperiode kunt u ongeveer de helft van het hele FFG2020-aanbod ook thuis bekijken en beleven. De films worden ook aangevuld met vooraf opgenomen Q&A's en interviews met de filmmakers en acteurs die straks wegens Covid-19 niet tot in Gent kunnen geraken.Wij mogen 100x een korting weggeven van maar liefst 60% op een bundel van 5 films op online.filmfestival.be. U doet er hieronder uw voordeel mee! De films kosten normaal € 6 of € 9. Uw minimumkorting is dus € 18 indien u 5x voor een film van € 6 kiest, uw maximumkorting is € 27 indien u 5x voor een film van € 9 kiest.