Een bejaarde passagier heeft tijdens een vlucht naar Vietnam geprobeerd om de nooduitgang te openen. De man moest dringend naar het toilet en dacht dat achter de nooddeur verlossing nabij was. Een andere passagier kon de 81-jarige man uit Taiwan tegenhouden.

Het voorval gebeurde tijdens een vlucht van luchtvaartmaatschappij Vietnam Airlines van Taiwan naar Ho-Chi-Minh. De bejaarde man hangt een boete van 20 miljoen dong (ongeveer 720 euro) boven het hoofd.

Begin november probeerde ook een 22-jarige student om de nooddeur te openen toen zijn vliegtuig net in Ho-Chi-Minh ging opstijgen. Later legde hij uit dat hij voor de eerste keer in een vliegtuig zat en van het uitzicht wou genieten. (Belga)

Een bejaarde passagier heeft tijdens een vlucht naar Vietnam geprobeerd om de nooduitgang te openen. De man moest dringend naar het toilet en dacht dat achter de nooddeur verlossing nabij was. Een andere passagier kon de 81-jarige man uit Taiwan tegenhouden. Het voorval gebeurde tijdens een vlucht van luchtvaartmaatschappij Vietnam Airlines van Taiwan naar Ho-Chi-Minh. De bejaarde man hangt een boete van 20 miljoen dong (ongeveer 720 euro) boven het hoofd. Begin november probeerde ook een 22-jarige student om de nooddeur te openen toen zijn vliegtuig net in Ho-Chi-Minh ging opstijgen. Later legde hij uit dat hij voor de eerste keer in een vliegtuig zat en van het uitzicht wou genieten. (Belga)