De muziek in het filmpje is dezelfde, maar een Arabische voiceover klaagt de schrijnende situatie in Gazastrook aan. In tegenstelling tot Van Damme doet Zuiter (28) zijn 'stunt' bovenop twee Kia's die door vijf collega's vooruitgeduwd worden.

Aan ABC News vertelde de man dat het filmpje vooral bedoeld is om de aandacht te vestigen op 'het lijden van het Palestijnse volk'. 'Van Damme is wereldberoemd, en miljoenen mensen hebben hem graag. Ik heb de video in zijn stijl gemaakt, maar ik heb enkele dingen veranderd zodat mensen het lijden beter zouden begrijpen.'

De video is in enkele dagen tijd al meer dan 250.000 keer bekeken.

De originele spot van Jean-Claude Van Damme (meer dan 59 miljoen views):

De muziek in het filmpje is dezelfde, maar een Arabische voiceover klaagt de schrijnende situatie in Gazastrook aan. In tegenstelling tot Van Damme doet Zuiter (28) zijn 'stunt' bovenop twee Kia's die door vijf collega's vooruitgeduwd worden. Aan ABC News vertelde de man dat het filmpje vooral bedoeld is om de aandacht te vestigen op 'het lijden van het Palestijnse volk'. 'Van Damme is wereldberoemd, en miljoenen mensen hebben hem graag. Ik heb de video in zijn stijl gemaakt, maar ik heb enkele dingen veranderd zodat mensen het lijden beter zouden begrijpen.' De video is in enkele dagen tijd al meer dan 250.000 keer bekeken.De originele spot van Jean-Claude Van Damme (meer dan 59 miljoen views):