Toegeknepen ogen, getuite lippen, een weelderige blonde haardos -volgens echtgenote Melania Trump géén toupet - en een oranje huid: Jimmy Fallon lijkt tijdens zijn sketch als twee druppels water op de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump.

In de toespraak krijgt 'Trump' vragen over zijn steun aan de Ku-Klux Klan (kortaf de KKK) en pakt hij Hillary Clinton aan. Ook 'gijzelaar' Chris Christie maakte deel uit van het decor.

Over de KKK, die hun steun aan Trump hebben uitgesproken, zegt hij: 'Ik hou van de KKK. Kim, Khloé, Kourtney (de Kardashian-zussen, nvdr.) zijn geweldige mensen, ik ken ze al heel lang.' 'Wat gaat er nu gebeuren? Wat als je steun krijgt van een nazipartij?', wil een zogenaamde journalist weten. Daarop antwoord Fallon-Trump gevat dat hij 'mensen steunt who cannot see. Ik hou van Stevie Wonder, hij is een geweldige zanger.'

'Mijn echte competitie nu is Hillary clinton', gaat hij voort. 'Ik zei: kijk, zo zit het. In 2008 verloor je van een zwarte man. In 2016 ga je verliezen van een oranje man. Oranje is het nieuwe zwart. (verwijzend naar de populaire serie Orange is the new black). En wij gaan winnen.' (NSK)

Bekijk hier het volledige filmpje:

Toegeknepen ogen, getuite lippen, een weelderige blonde haardos -volgens echtgenote Melania Trump géén toupet - en een oranje huid: Jimmy Fallon lijkt tijdens zijn sketch als twee druppels water op de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. In de toespraak krijgt 'Trump' vragen over zijn steun aan de Ku-Klux Klan (kortaf de KKK) en pakt hij Hillary Clinton aan. Ook 'gijzelaar' Chris Christie maakte deel uit van het decor. Over de KKK, die hun steun aan Trump hebben uitgesproken, zegt hij: 'Ik hou van de KKK. Kim, Khloé, Kourtney (de Kardashian-zussen, nvdr.) zijn geweldige mensen, ik ken ze al heel lang.' 'Wat gaat er nu gebeuren? Wat als je steun krijgt van een nazipartij?', wil een zogenaamde journalist weten. Daarop antwoord Fallon-Trump gevat dat hij 'mensen steunt who cannot see. Ik hou van Stevie Wonder, hij is een geweldige zanger.''Mijn echte competitie nu is Hillary clinton', gaat hij voort. 'Ik zei: kijk, zo zit het. In 2008 verloor je van een zwarte man. In 2016 ga je verliezen van een oranje man. Oranje is het nieuwe zwart. (verwijzend naar de populaire serie Orange is the new black). En wij gaan winnen.' (NSK)Bekijk hier het volledige filmpje: