Op het internet is een video opgedoken van twee mannen die beweren de stoffelijke resten van een alien te hebben gevonden in de Russische deelstaat Buryatia. De video werd zondag op YouTube geplaatst en is sindsdien al meer dan één miljoen keer bekeken. Vorige maand zagen honderden inwoners van een dorpje in de deelstaat Irkutsk, die grenst aan Buryatia, een groot object neerstorten in een bos. De zaak kreeg heel wat aandacht in de Russische media.

Nu is op het internet een video verschenen waarop volgens de auteurs een dode alien te zien is, half begraven onder de sneeuw en zwaar toegetakeld. Gespeculeerd wordt dat het een alien is die de crash van een UFO overleefde maar later omkwam door de barre weersomstandigheden in Siberië.

Critici wijzen er echter op dat de alien schijnbaar werd aangetroffen in een dik sneeuwtapijt, en vragen zich af waarom er enkel precies op die plaats werd gegraven in de sneeuw.

'Believers' stellen dan weer dat, als het om bedrog gaat, de oplichters wel heel veel tijd en moeite hebben gestoken in het maken van een zeer degelijke replica.(KVDA)

Op het internet is een video opgedoken van twee mannen die beweren de stoffelijke resten van een alien te hebben gevonden in de Russische deelstaat Buryatia. De video werd zondag op YouTube geplaatst en is sindsdien al meer dan één miljoen keer bekeken. Vorige maand zagen honderden inwoners van een dorpje in de deelstaat Irkutsk, die grenst aan Buryatia, een groot object neerstorten in een bos. De zaak kreeg heel wat aandacht in de Russische media. Nu is op het internet een video verschenen waarop volgens de auteurs een dode alien te zien is, half begraven onder de sneeuw en zwaar toegetakeld. Gespeculeerd wordt dat het een alien is die de crash van een UFO overleefde maar later omkwam door de barre weersomstandigheden in Siberië. Critici wijzen er echter op dat de alien schijnbaar werd aangetroffen in een dik sneeuwtapijt, en vragen zich af waarom er enkel precies op die plaats werd gegraven in de sneeuw. 'Believers' stellen dan weer dat, als het om bedrog gaat, de oplichters wel heel veel tijd en moeite hebben gestoken in het maken van een zeer degelijke replica.(KVDA)