Land Rover heeft een nieuw model van zijn Range Rover voorgesteld, het compacte Range Rover Evoque. De autoproducent wil met de kleinere en lichtere auto een jongere generatie klanten aanspreken.

Ook maakte Land Rover bekend dat Victoria Beckham, de vrouw van voetballer David Beckham, verantwoordelijk wordt voor het ontwerp van het interieur van de nieuwe auto. Beckham heeft zelf een succesvolle modelijn.

Groen

De baby Range Rover zal officieel worden voorgesteld op het autosalon van Parijs eind september. Het nieuwe model zal vanaf de zomer 2011 te koop zijn voor zo'n 40.000 pond.

De Evoque zal de 'groenste' Range Rover zijn die tot nog toe werd geproduceerd met een CO2-uitstoot onder de 130g/km.

Land Rover heeft een nieuw model van zijn Range Rover voorgesteld, het compacte Range Rover Evoque. De autoproducent wil met de kleinere en lichtere auto een jongere generatie klanten aanspreken. Ook maakte Land Rover bekend dat Victoria Beckham, de vrouw van voetballer David Beckham, verantwoordelijk wordt voor het ontwerp van het interieur van de nieuwe auto. Beckham heeft zelf een succesvolle modelijn. Groen De baby Range Rover zal officieel worden voorgesteld op het autosalon van Parijs eind september. Het nieuwe model zal vanaf de zomer 2011 te koop zijn voor zo'n 40.000 pond. De Evoque zal de 'groenste' Range Rover zijn die tot nog toe werd geproduceerd met een CO2-uitstoot onder de 130g/km.