De beelden die de camera op de helm van deze brandweerman schiet, doen beklemmend aan. Te horen is de zware ademhaling, te zien een kamer waarin een verstikkende rook hangt. Tot het schijnsel van de zaklamp op een schijnbaar levenloos klein katje valt. Dan dreigt het filmpje helemaal dramatisch te worden.

Maar de zaklamp voorspelt licht aan het einde van de tunnel. Gelukkig voor deze brandweerman registreert de camera op zijn helm alles. De man zal dus eeuwig en drie dagen de held zijn van kleine meisjes, Gaia en weekhartigen. En eigenlijk iedereen die geen psychopaat is. (SD)

De beelden die de camera op de helm van deze brandweerman schiet, doen beklemmend aan. Te horen is de zware ademhaling, te zien een kamer waarin een verstikkende rook hangt. Tot het schijnsel van de zaklamp op een schijnbaar levenloos klein katje valt. Dan dreigt het filmpje helemaal dramatisch te worden. Maar de zaklamp voorspelt licht aan het einde van de tunnel. Gelukkig voor deze brandweerman registreert de camera op zijn helm alles. De man zal dus eeuwig en drie dagen de held zijn van kleine meisjes, Gaia en weekhartigen. En eigenlijk iedereen die geen psychopaat is. (SD)