‘Verkiezingsbeloftes N-VA (ongebruikt)’ te koop aangeboden op tweedehandssite

Verkiezingsbeloftes N-VA © 2dehands.be

Op de website 2dehands.be wordt een origineel product te koop aangeboden, namelijk ‘ongebruikte verkiezingsbeloftes van de N-VA.’

Wie rondsurft op de website 2dehands.be om gebruikte spullen op de kop te tikken, komt wel een erg origineel aanbod tegen: ‘Verkiezingsbeloftes N-VA (ongebruikt)’, klinkt het waarbij een foto te zien is met enkele N-VA-brochures.

Principes en verkiezingsbeloftes van de N-VA (Nieuw Vlaamse Alliantie). In uitstekende staat. NIET GEBRUIKT! Diende enkel om verkiezingen te winnen. Niet om te regeren‘, luidt het begeleidend tekstje.

De adverteer zou naar verluidt N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn en voor meer informatie kunt u terecht op het algemene nummer van het N-VA-bureau. Al wordt onmiddellijk duidelijk dat het hier om een ludieke grap gaat. Iemand die via deze weg zijn ongenoegen wil uiten over de Vlaams-nationalistische partij die zowel op federaal als Vlaams niveau meeregeert, maar volgens de werkelijke adverteerder haar verkiezingsbeloftes in de praktijk niet nakomt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content