Time magazine ontkent dat het doelbewust de pas verkozen Amerikaanse president Donald Trump heeft afgebeeld als de duivel op de cover van zijn 'Person of the Year'-editie. Op de cover was de letter 'M' van Time namelijk precies boven het hoofd van Trump gepositioneerd alsof hij hoorntjes had. Sommige twitteraars riepen Time al uit tot 'Magazine van het Jaar'.

Time heeft nu echter een mededeling uitgevaardigd waarin het stelt dat een dergelijke positie van de 'M' boven het hoofd van een persoon wel vaker gebeurt en dat daar niets achter gezocht moet worden. Zo kregen paus Franciscus en zelfs Jezus al op die manier duivelshoorns aangemeten. Het magazine zette zelfs een fotoreportage online met nog meer 'slachtoffers', waaronder Bill en Hillary Clinton, om de zaak recht te zetten. 'Elke gelijkenis met katten, vleermuizen en duivelshoorns berust volledig op toeval', zo sluit Time af. (TE)

Time magazine ontkent dat het doelbewust de pas verkozen Amerikaanse president Donald Trump heeft afgebeeld als de duivel op de cover van zijn 'Person of the Year'-editie. Op de cover was de letter 'M' van Time namelijk precies boven het hoofd van Trump gepositioneerd alsof hij hoorntjes had. Sommige twitteraars riepen Time al uit tot 'Magazine van het Jaar'. Time heeft nu echter een mededeling uitgevaardigd waarin het stelt dat een dergelijke positie van de 'M' boven het hoofd van een persoon wel vaker gebeurt en dat daar niets achter gezocht moet worden. Zo kregen paus Franciscus en zelfs Jezus al op die manier duivelshoorns aangemeten. Het magazine zette zelfs een fotoreportage online met nog meer 'slachtoffers', waaronder Bill en Hillary Clinton, om de zaak recht te zetten. 'Elke gelijkenis met katten, vleermuizen en duivelshoorns berust volledig op toeval', zo sluit Time af. (TE)