De drugs zaten in twee zakjes die chirurgisch in de borsten waren ingebracht, als waren het borstprotheses. Dat meldt de Spaanse krant El País op zijn website.

Het had voor de Panamese jonge vrouw trouwens nog veel slechter kunnen aflopen want de drugs waren al tot in haar bloedsomloop gesijpeld.

Borstvergroting

De vrouw werd woensdagochtend opgepakt toen ze op de luchthaven van El Prat aankwam met een vlucht vanuit Colombië. Bij een routinecontrole trok ze de aandacht van de Spaanse Policía Judicial, die haar meenam voor verhoor.

Een agente die haar fouilleerde, merkte op dat de vrouw verbanden droeg onder haar borsten en dat de wonden onder die verbanden open waren. De jonge vrouw zei dat ze twee maanden eerder een borstvergroting had ondergaan maar de agente zag in de wonden twee vreemde, witte voorwerpen.

Overdosis

De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis waar er twee zakjes uit haar borsten werden gehaald. Die hadden de vorm van borstprotheses maar bleken 1,377 kilogram cocaïne te bevatten. Een deel van de drugs was al tot in de bloedsomloop van de vrouw gesijpeld, waardoor ze gevaar liep op een dodelijke overdosis.

Volgens El País is het de eerste keer dat de Spaanse politie een drugsmokkelaar oppakt die op deze manier te werk gaat. (Belga/TV)

De drugs zaten in twee zakjes die chirurgisch in de borsten waren ingebracht, als waren het borstprotheses. Dat meldt de Spaanse krant El País op zijn website. Het had voor de Panamese jonge vrouw trouwens nog veel slechter kunnen aflopen want de drugs waren al tot in haar bloedsomloop gesijpeld. Borstvergroting De vrouw werd woensdagochtend opgepakt toen ze op de luchthaven van El Prat aankwam met een vlucht vanuit Colombië. Bij een routinecontrole trok ze de aandacht van de Spaanse Policía Judicial, die haar meenam voor verhoor. Een agente die haar fouilleerde, merkte op dat de vrouw verbanden droeg onder haar borsten en dat de wonden onder die verbanden open waren. De jonge vrouw zei dat ze twee maanden eerder een borstvergroting had ondergaan maar de agente zag in de wonden twee vreemde, witte voorwerpen. Overdosis De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis waar er twee zakjes uit haar borsten werden gehaald. Die hadden de vorm van borstprotheses maar bleken 1,377 kilogram cocaïne te bevatten. Een deel van de drugs was al tot in de bloedsomloop van de vrouw gesijpeld, waardoor ze gevaar liep op een dodelijke overdosis. Volgens El País is het de eerste keer dat de Spaanse politie een drugsmokkelaar oppakt die op deze manier te werk gaat. (Belga/TV)