Alsof de Mexicaanse justitie nog niet genoeg schandalen kent, zorgt nu een rechter met losse handjes voor opschudding. Miguel Angel Falcon kon zich na een discussie met een van zijn collega's niet meer beheersen. Hij sprong uit zijn stoel, stormde op de man af en duwde hem tegen de grond. Ook andere rechter die in zijn weg stond, werd terug in zijn stoel geklopt.

Falcon heeft zich reeds verontschuldigd voor zijn wangedrag, maar mag toch nog een zware sanctie verwachten. Mogelijk wordt hij uit zijn ambt gezet, meldt persbureau Associated Press.

Bekijk de beelden:

Alsof de Mexicaanse justitie nog niet genoeg schandalen kent, zorgt nu een rechter met losse handjes voor opschudding. Miguel Angel Falcon kon zich na een discussie met een van zijn collega's niet meer beheersen. Hij sprong uit zijn stoel, stormde op de man af en duwde hem tegen de grond. Ook andere rechter die in zijn weg stond, werd terug in zijn stoel geklopt.Falcon heeft zich reeds verontschuldigd voor zijn wangedrag, maar mag toch nog een zware sanctie verwachten. Mogelijk wordt hij uit zijn ambt gezet, meldt persbureau Associated Press.Bekijk de beelden: