Professor dr. Sydney Engelberg is tot held gebombardeerd door het internet. De professor aan de Hebrew University in Jeruzalem werd gekiekt tijdens een les, met een baby op de arm. Het kind is van een van Engelbergs studentes, en huilde tijdens de les.

De moeder wou de les verlaten, maar Engelberg (67) nam het kind op de arm, troostte het en ging verder met zijn college.

Van het tafereel werd een foto genomen door een van de studenten. Engelbergs dochter Sarit Fishbaine mikte die op Facebook. Ze schreef erbij dat haar vader een held is: 'Hij heeft veel jonge moeders met babys in zijn les en hij moedigt ze aan die mee te nemen.'

Aan Yahoo.com zei Fredi Siskind Engelberg dat haar man sindsdien liefdesbrieven krijgt. 'Hij is er erg mee ingenomen en wij vinden het allemaal erg grappig. Dit is wellicht gebeurd op een dag dat er geen nieuws was.'

Voor veel mensen maakte Engelberg echter een belangrijk statement. 'Hij geeft echt om zijn studentes en doet wat moet zodat ze kunnen studeren én zorgen voor een gezin,' aldus een vrouw op Facebook.

Overigens een knap staaltje van hoe theorie omzetten in praktijk, want Engelberg was een les organizational management aan het geven.

????? - ?????????? ????? ????????.????? - ??????? ???????.????? - ?"? ????? ???????. ????? - ??? ?????? ?? ??? ??????...

Posted by Sarit Fishbaine on zondag 10 mei 2015
Professor dr. Sydney Engelberg is tot held gebombardeerd door het internet. De professor aan de Hebrew University in Jeruzalem werd gekiekt tijdens een les, met een baby op de arm. Het kind is van een van Engelbergs studentes, en huilde tijdens de les. De moeder wou de les verlaten, maar Engelberg (67) nam het kind op de arm, troostte het en ging verder met zijn college.Van het tafereel werd een foto genomen door een van de studenten. Engelbergs dochter Sarit Fishbaine mikte die op Facebook. Ze schreef erbij dat haar vader een held is: 'Hij heeft veel jonge moeders met babys in zijn les en hij moedigt ze aan die mee te nemen.'Aan Yahoo.com zei Fredi Siskind Engelberg dat haar man sindsdien liefdesbrieven krijgt. 'Hij is er erg mee ingenomen en wij vinden het allemaal erg grappig. Dit is wellicht gebeurd op een dag dat er geen nieuws was.'Voor veel mensen maakte Engelberg echter een belangrijk statement. 'Hij geeft echt om zijn studentes en doet wat moet zodat ze kunnen studeren én zorgen voor een gezin,' aldus een vrouw op Facebook.Overigens een knap staaltje van hoe theorie omzetten in praktijk, want Engelberg was een les organizational management aan het geven.