De Britse premier David Cameron ontving het Engelse nationale rugbyteam vanwege hun overwinning tegen Australië deze zomer. Tijdens de officiële fotoshoot in Downing Street kon speler Manu Tuilagi het niet laten om een grapje uit te halen. Hij stak zijn twee vingers achter het hoofd van de premier, waardoor Cameron twee konijnenoren kreeg.

De foto circuleerde snel in Groot-Brittannië. Hoewel de meeste Engelsen konden lachen met het mopje, waren er ook negatieve reacties. De rugbyspeler zou geen respect hebben getoond voor de premier.

Gastvrijheid

Manu Tuilagi bood daarop zijn excuses aan via het sociale medium Twitter. "Het was niet mijn bedoeling om de premier te beledigen." Hij voegde er aan toe dat hij een geweldige dag had beleefd in Downing Street en bedankte de premier voor zijn gastvrijheid.

De Britse premier David Cameron ontving het Engelse nationale rugbyteam vanwege hun overwinning tegen Australië deze zomer. Tijdens de officiële fotoshoot in Downing Street kon speler Manu Tuilagi het niet laten om een grapje uit te halen. Hij stak zijn twee vingers achter het hoofd van de premier, waardoor Cameron twee konijnenoren kreeg. De foto circuleerde snel in Groot-Brittannië. Hoewel de meeste Engelsen konden lachen met het mopje, waren er ook negatieve reacties. De rugbyspeler zou geen respect hebben getoond voor de premier.Manu Tuilagi bood daarop zijn excuses aan via het sociale medium Twitter. "Het was niet mijn bedoeling om de premier te beledigen." Hij voegde er aan toe dat hij een geweldige dag had beleefd in Downing Street en bedankte de premier voor zijn gastvrijheid.