Een passagier aan boord van een binnenlandse vlucht in Saoedi-Arabië heeft spectaculaire beelden gemaakt van een reusachtige zandstorm. De beelden gaan viraal. Het toestel was op weg van de hoofdstad Riyadh naar Rafha in het noordoosten, waar op dat moment een zandstorm woedde. De passagier filmde het natuurfenomeen - haboob in vaktaal - met zijn mobiele telefoon vanop een hoogte van 1.000 meter, inclusief het moment waarop de zandstorm het vliegtuig overspoelt:

De storm veroorzaakte paniek onder de passagiers, zo is ook te horen op de beelden, en dwong de piloot om zijn landing uit te stellen. Alle passagiers en crewleden bleven volgens de krant Tawasul ongedeerd.

De video is op YouTube in twee dagen tijd al bijna 200.000 keer bekeken.

Een passagier aan boord van een binnenlandse vlucht in Saoedi-Arabië heeft spectaculaire beelden gemaakt van een reusachtige zandstorm. De beelden gaan viraal. Het toestel was op weg van de hoofdstad Riyadh naar Rafha in het noordoosten, waar op dat moment een zandstorm woedde. De passagier filmde het natuurfenomeen - haboob in vaktaal - met zijn mobiele telefoon vanop een hoogte van 1.000 meter, inclusief het moment waarop de zandstorm het vliegtuig overspoelt: De storm veroorzaakte paniek onder de passagiers, zo is ook te horen op de beelden, en dwong de piloot om zijn landing uit te stellen. Alle passagiers en crewleden bleven volgens de krant Tawasul ongedeerd. De video is op YouTube in twee dagen tijd al bijna 200.000 keer bekeken.