Een man die zijn Jaguar in een straat in de buurt had geparkeerd, kon zijn ogen niet geloven toen hij twee uur later terugkeerde. Verschillende onderdelen van zijn wagen, waaronder een zijspiegel en het Jaguarlogo, waren gesmolten. Dat meldt de Britse nieuwzender BBC.

Het bedrijf dat de wolkenkrabber bouwt, is blijkbaar op de hoogte van de problemen, want tussen de voorruit van de Jaguar stak een briefje waarop stond: 'Uw wagen is beschadigd, bel ons aub.' De firma heeft zich verontschuldigd en betaalt de herstellingskosten.

De bovenste verdiepingen van het gebouw, dat volgend jaar af moet zijn, zijn breder om de indruk te geven dat het uitbarst in de Londense skyline. De ongewone vorm lijkt er echter voor te zorgen dat de gevel het zonlicht extreem hard reflecteert op de straten.

Als voorzorgsmaatregel heeft het stadsbestuur van Londen tijdelijk drie parkeergebieden in de omgeving van de wolkenkrabber gesloten, tot een oplossing voor het probleem gevonden is.

Een man die zijn Jaguar in een straat in de buurt had geparkeerd, kon zijn ogen niet geloven toen hij twee uur later terugkeerde. Verschillende onderdelen van zijn wagen, waaronder een zijspiegel en het Jaguarlogo, waren gesmolten. Dat meldt de Britse nieuwzender BBC.Het bedrijf dat de wolkenkrabber bouwt, is blijkbaar op de hoogte van de problemen, want tussen de voorruit van de Jaguar stak een briefje waarop stond: 'Uw wagen is beschadigd, bel ons aub.' De firma heeft zich verontschuldigd en betaalt de herstellingskosten.De bovenste verdiepingen van het gebouw, dat volgend jaar af moet zijn, zijn breder om de indruk te geven dat het uitbarst in de Londense skyline. De ongewone vorm lijkt er echter voor te zorgen dat de gevel het zonlicht extreem hard reflecteert op de straten.Als voorzorgsmaatregel heeft het stadsbestuur van Londen tijdelijk drie parkeergebieden in de omgeving van de wolkenkrabber gesloten, tot een oplossing voor het probleem gevonden is.