In de Chinese stad Fuzhou laten chirurgen een nieuwe neus groeien op het voorhoofd van de lokale inwoner Xiaolian. De man raakte gewond aan het aangezicht bij een verkeersongeval en hij liet na om zijn neus te verzorgen. Het hele orgaan rotte bijna volledig weg.

Voor de neuscorrectie namen de chirurgen kraakbeen uit de ribben van de man zelf. Ze maakten er de vorm van een nieuwe neus van en plantten die in op zijn voorhoofd. Volgens de dokters groeit de neus volgens plan. Wanneer het orgaan volgroeid is, zal het met een nieuwe operatie op de juiste plaats worden gezet.

In de Chinese stad Fuzhou laten chirurgen een nieuwe neus groeien op het voorhoofd van de lokale inwoner Xiaolian. De man raakte gewond aan het aangezicht bij een verkeersongeval en hij liet na om zijn neus te verzorgen. Het hele orgaan rotte bijna volledig weg. Voor de neuscorrectie namen de chirurgen kraakbeen uit de ribben van de man zelf. Ze maakten er de vorm van een nieuwe neus van en plantten die in op zijn voorhoofd. Volgens de dokters groeit de neus volgens plan. Wanneer het orgaan volgroeid is, zal het met een nieuwe operatie op de juiste plaats worden gezet.