Het 37 meter brede cruiseschip 'Celebrity Eclipse' kon zich maar net tussen de havendokken in het Duitse Papenburg wringen.

De Celebrity Eclipse is de eerste in een serie van vijf nieuwe cruiseschepen die het Amerikaanse bedrijf 'Celebrity Cruises' de komende twee jaar zal lanceren. Het schip verliet de haven van Papenburg om via de nauwe Ems rivier en via de Noordzee naar Denemarken te varen.

De 'Celebrity Eclipse' is 371 meter lang en zal onderdak bieden aan 2.850 passagiers. Uniek is het grasperk op het bovenste dek. Dat moet mensen die snel zeeziek worden het gevoel geven dat ze toch vaste grond onder hun voeten hebben.

De eerste reis van het reuzenschip is gepland voor november.

Het 37 meter brede cruiseschip 'Celebrity Eclipse' kon zich maar net tussen de havendokken in het Duitse Papenburg wringen. De Celebrity Eclipse is de eerste in een serie van vijf nieuwe cruiseschepen die het Amerikaanse bedrijf 'Celebrity Cruises' de komende twee jaar zal lanceren. Het schip verliet de haven van Papenburg om via de nauwe Ems rivier en via de Noordzee naar Denemarken te varen. De 'Celebrity Eclipse' is 371 meter lang en zal onderdak bieden aan 2.850 passagiers. Uniek is het grasperk op het bovenste dek. Dat moet mensen die snel zeeziek worden het gevoel geven dat ze toch vaste grond onder hun voeten hebben. De eerste reis van het reuzenschip is gepland voor november.