Een grap die bijna verkeerd was afgelopen. Een man had in de Amerikaanse staat New Jersey een jongetje vermoedelijk als grap in een wasmachine gestoken. Maar toen de Amerikaan de deur dicht deed, werd die automatisch vergendeld en begon de wasbeurt.

De volgende angstige seconden in het openbaar wassalon in Camden werden vastgelegd op videobeelden, die al snel een hit op YouTube werden. Ze tonen hoe een man - hoogstwaarschijnlijk de vader van het kind - in paniek geraakt en samen met een vrouw steeds weer aan de deur trekt, terwijl de trommel met het kind almaar blijft draaien.

De paniek wordt steeds groter. Uiteindelijk slaagt een werknemer van het salon er in de machine te stoppen door de stroom van het toestel uit te schakelen. Maar ook dan duurt het nog seconden, vooraleer het jongetje uit zijn netelige situatie kan bevrijd worden.

Volgens mediaberichten bleef de jongen ongedeerd na het hachelijk incident, dat twee weken geleden al is gebeurd. De politie is op zoek naar de man en vrouw. Ze gaan er echter van uit dat het om een grap ging en niet om kindermishandeling. (Belga/EE)

Een grap die bijna verkeerd was afgelopen. Een man had in de Amerikaanse staat New Jersey een jongetje vermoedelijk als grap in een wasmachine gestoken. Maar toen de Amerikaan de deur dicht deed, werd die automatisch vergendeld en begon de wasbeurt. De volgende angstige seconden in het openbaar wassalon in Camden werden vastgelegd op videobeelden, die al snel een hit op YouTube werden. Ze tonen hoe een man - hoogstwaarschijnlijk de vader van het kind - in paniek geraakt en samen met een vrouw steeds weer aan de deur trekt, terwijl de trommel met het kind almaar blijft draaien. De paniek wordt steeds groter. Uiteindelijk slaagt een werknemer van het salon er in de machine te stoppen door de stroom van het toestel uit te schakelen. Maar ook dan duurt het nog seconden, vooraleer het jongetje uit zijn netelige situatie kan bevrijd worden. Volgens mediaberichten bleef de jongen ongedeerd na het hachelijk incident, dat twee weken geleden al is gebeurd. De politie is op zoek naar de man en vrouw. Ze gaan er echter van uit dat het om een grap ging en niet om kindermishandeling. (Belga/EE)