De Amerikaanse first lady Michelle Obama is in een aflevering van Amerika's populairste televisiefamilie The Simpsons te zien.

In de aflevering 'Stealing First Base' brengt de first lady een bezoek aan het dorp Springfield waar de familie Simpson woont.

Gekleed in haar bekende paarse jurk en met parelsnoer neemt ze het op voor Lisa, de weetgierige dochter van Homer Simpson. Michelle Obama geeft in de aflevering toe dat ze vroeger ook gepest werd op school en een prima studente was.

Daarnaast vindt ze dat Lisa's klasgenoten wat vriendelijker mogen zijn tegen de kleine Simpson omdat harde werkers zoals Lisa misschien ooit wel eens baas over het land kunnen worden.

Actrice Angela Bassett leende haar stem voor deze inspirerende speech over opvoeding van Obama.

De Amerikaanse first lady Michelle Obama is in een aflevering van Amerika's populairste televisiefamilie The Simpsons te zien. In de aflevering 'Stealing First Base' brengt de first lady een bezoek aan het dorp Springfield waar de familie Simpson woont. Gekleed in haar bekende paarse jurk en met parelsnoer neemt ze het op voor Lisa, de weetgierige dochter van Homer Simpson. Michelle Obama geeft in de aflevering toe dat ze vroeger ook gepest werd op school en een prima studente was. Daarnaast vindt ze dat Lisa's klasgenoten wat vriendelijker mogen zijn tegen de kleine Simpson omdat harde werkers zoals Lisa misschien ooit wel eens baas over het land kunnen worden. Actrice Angela Bassett leende haar stem voor deze inspirerende speech over opvoeding van Obama.