De 78-jarige Walter Williams werd woensdagavond in zijn huis in Mississippi dood verklaard nadat de arts geen polsslag meer voelde, berichten de Amerikaanse media.

De 'dode' man werd overgebracht naar begrafenisondernemer Porter and Sons in zijn woonplaats. Daar ontwaakte de dode en begon op de hoes te bonken om er uit te geraken. "Om het verhaal kort te houden: de man was niet dood", aldus begrafenisondernemer Byron Porter aan de lokale tv-zender WAPT.

De gewezen landbouwer werd spoorslags naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de wetsgeneesheer zou de pacemaker van de bejaarde stilgevallen zijn en daarna weer beginnen werken zijn. (Belga/TV)

De 78-jarige Walter Williams werd woensdagavond in zijn huis in Mississippi dood verklaard nadat de arts geen polsslag meer voelde, berichten de Amerikaanse media. De 'dode' man werd overgebracht naar begrafenisondernemer Porter and Sons in zijn woonplaats. Daar ontwaakte de dode en begon op de hoes te bonken om er uit te geraken. "Om het verhaal kort te houden: de man was niet dood", aldus begrafenisondernemer Byron Porter aan de lokale tv-zender WAPT.De gewezen landbouwer werd spoorslags naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de wetsgeneesheer zou de pacemaker van de bejaarde stilgevallen zijn en daarna weer beginnen werken zijn. (Belga/TV)