De brief was geadresseerd aan de bewoner van "771800 Streetlights NPDC Control Point 394, 9 Shearer Drive" in het plaatsje Oakura, schrijft de krant Taranaki Daily News.

De man die in Shearer Drive aan nummer 9 woont, kreeg de aanmaning in zijn brievenbus. Hij heeft echter een andere stroomleverancier.

"Ik ben naar de lantaarnpaal gegaan en heb aangeklopt, maar niemand deed open", grapte de man in de krant.

Ook de maatschappij kon met de zaak lachen. Meridian Energy verontschuldigde zich voor het ongemak en zei vrij zeker te zijn dat niemand in de lantaarnpaal woont.

De maatschappij legde voorts uit dat de brief door een computerprogramma automatisch was gegenereerd. (Belga/TE)

De brief was geadresseerd aan de bewoner van "771800 Streetlights NPDC Control Point 394, 9 Shearer Drive" in het plaatsje Oakura, schrijft de krant Taranaki Daily News. De man die in Shearer Drive aan nummer 9 woont, kreeg de aanmaning in zijn brievenbus. Hij heeft echter een andere stroomleverancier. "Ik ben naar de lantaarnpaal gegaan en heb aangeklopt, maar niemand deed open", grapte de man in de krant. Ook de maatschappij kon met de zaak lachen. Meridian Energy verontschuldigde zich voor het ongemak en zei vrij zeker te zijn dat niemand in de lantaarnpaal woont. De maatschappij legde voorts uit dat de brief door een computerprogramma automatisch was gegenereerd. (Belga/TE)