Beke vroeg zich vorige maand af of het succes van zijn partij bij zestienjarigen toe te schrijven was aan zijn eigen sexappeal.

Uit een onderzoek van de KU Leuven bleek afgelopen zomer een opvallende voorkeur van zestienjarigen voor N-VA of CD&V. Volgens de studie bleken vooral Bart De Wever en Kris Peeters verantwoordelijk voor dat succes, maar Beke twitterde: "Zou het aan het sexappeal van de voorzitter liggen?".

Geen tijd

Voor de jongerenafdeling van N-VA is dat het minst relevante nieuwsfeit van de zomermaanden.

De jeugdige N-VA'ers wilden hun award overhandigen aan de voorzitter, maar die bleek in laatste instantie geen tijd te hebben.

"Hij had via zijn secretariaat nochtans schriftelijk en telefonisch bevestigd, tot en met gisteren", betreurt Jong N-VA-voorzitter Ralph Packet. "We zullen dan maar een plaatsje voor dit uniek exemplaar, een niet-uitgereikte prijs, zoeken op ons eigen secretariaat." (Belga/TE)

Beke vroeg zich vorige maand af of het succes van zijn partij bij zestienjarigen toe te schrijven was aan zijn eigen sexappeal.Uit een onderzoek van de KU Leuven bleek afgelopen zomer een opvallende voorkeur van zestienjarigen voor N-VA of CD&V. Volgens de studie bleken vooral Bart De Wever en Kris Peeters verantwoordelijk voor dat succes, maar Beke twitterde: "Zou het aan het sexappeal van de voorzitter liggen?".Voor de jongerenafdeling van N-VA is dat het minst relevante nieuwsfeit van de zomermaanden. De jeugdige N-VA'ers wilden hun award overhandigen aan de voorzitter, maar die bleek in laatste instantie geen tijd te hebben. "Hij had via zijn secretariaat nochtans schriftelijk en telefonisch bevestigd, tot en met gisteren", betreurt Jong N-VA-voorzitter Ralph Packet. "We zullen dan maar een plaatsje voor dit uniek exemplaar, een niet-uitgereikte prijs, zoeken op ons eigen secretariaat." (Belga/TE)