Knack-cartoonist Zaza stelt in Antwerpen tentoon. De gravures die u wekelijks in zwart-wit te zien krijgt, kan u nu in kleur aanschouwen. De tentoonstelling loopt van 25 september tot 25 oktober in Boekhandel Stad Leest in Antwerpen.

De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 25 september. Zaza wil van die vernissage een gezellige avond met de Knack-lezer maken. U bent dus van harte uitgenodigd.

Vanaf vandaag telt Zaza samen met u af naar zijn expo en dat met een dagelijkse gravurevideo. Die zijn hilarisch, om eens een open deur in te stampen.

zaza
© zaza

Zaza is steeds op zoek naar oude boeken met gravures. Heeft u zo'n boeken, breng ze dan zeker mee naar de opening, waar de cartoonist ook zelf aanwezig zal zijn.

Knack-cartoonist Zaza stelt in Antwerpen tentoon. De gravures die u wekelijks in zwart-wit te zien krijgt, kan u nu in kleur aanschouwen. De tentoonstelling loopt van 25 september tot 25 oktober in Boekhandel Stad Leest in Antwerpen. De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 25 september. Zaza wil van die vernissage een gezellige avond met de Knack-lezer maken. U bent dus van harte uitgenodigd. Zaza is steeds op zoek naar oude boeken met gravures. Heeft u zo'n boeken, breng ze dan zeker mee naar de opening, waar de cartoonist ook zelf aanwezig zal zijn.