Dat maakte de organisatie Guinness World Records bekend.

Het gaat om de 18-jarige Khagendra Thapa Magar, die eigenlijk de grootte en het gewicht (5,5 kg) van een baby van enkele weken oud heeft.

Omdat hij zopas achttien is geworden, komt hij officieel in aanmerking voor het wereldrecord. Een ploeg van Guinness World Records trok naar Nepal om de jongeman op te meten.

Miss Nepal

De vorige recordhouder was de Colombiaan Nino Hernandez, 24 jaar. Hij heeft de titel slechts enkele weken gedragen.

Khagendra is in Nepal al lang een vedette. Zo mocht hij al verschillende keren op audiëntie bij de premier en ontmoette hij ook al Miss Nepal. Momenteel treedt hij op als ambassadeur voor het toerisme in het land met -o ironie- de hoogste bergtoppen ter wereld.

Dat maakte de organisatie Guinness World Records bekend. Het gaat om de 18-jarige Khagendra Thapa Magar, die eigenlijk de grootte en het gewicht (5,5 kg) van een baby van enkele weken oud heeft. Omdat hij zopas achttien is geworden, komt hij officieel in aanmerking voor het wereldrecord. Een ploeg van Guinness World Records trok naar Nepal om de jongeman op te meten. Miss Nepal De vorige recordhouder was de Colombiaan Nino Hernandez, 24 jaar. Hij heeft de titel slechts enkele weken gedragen. Khagendra is in Nepal al lang een vedette. Zo mocht hij al verschillende keren op audiëntie bij de premier en ontmoette hij ook al Miss Nepal. Momenteel treedt hij op als ambassadeur voor het toerisme in het land met -o ironie- de hoogste bergtoppen ter wereld.