Mark Rober, een voormalige wetenschapper van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, ontwierp de ultieme interactieve kersttrui voor mensen die tijdens de feestdagen niet zonder hun smartphone kunnen.

Rober werkte negen jaar lang aan het Marswagentje Curiosity, maar ontwerpt en verkoopt nu innovatieve kledij, waaronder een succesvolle nieuwe lijn van feestelijke pullovers met vooraan een klein zakje voor de smartphone.

Via een gratis app verschijnen er vervolgens dansende vlammen waardoor het lijkt alsof er bijvoorbeeld een echt haardvuur in de trui brandt. Andere mogelijkheden zijn een knipogende kat met een kerstmuts op, een sneeuwglobe en een Kerstman.

De truien zijn te koop op http://www.morphsuits.nl/digital-dudz

Mark Rober, een voormalige wetenschapper van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, ontwierp de ultieme interactieve kersttrui voor mensen die tijdens de feestdagen niet zonder hun smartphone kunnen. Rober werkte negen jaar lang aan het Marswagentje Curiosity, maar ontwerpt en verkoopt nu innovatieve kledij, waaronder een succesvolle nieuwe lijn van feestelijke pullovers met vooraan een klein zakje voor de smartphone. Via een gratis app verschijnen er vervolgens dansende vlammen waardoor het lijkt alsof er bijvoorbeeld een echt haardvuur in de trui brandt. Andere mogelijkheden zijn een knipogende kat met een kerstmuts op, een sneeuwglobe en een Kerstman.De truien zijn te koop op http://www.morphsuits.nl/digital-dudz