Een moedig man, die Londono. Al heeft de bin Laden-lookalike in een van de gevaarlijkste landen ter wereld wellicht meer te vrezen van Colombiaanse bendes dan van de Amerikaanse elitetroepen.

Londono werkt als parkeerwachter in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Hij veranderde zijn look nadat hij een foto van Osama bin Laden zag na de terroristische aanslagen van 11 september 2001.

De echte bin Laden werd gedood door de Amerikaanse Navy Seals, maar volgens aanhangers van complottheorieën is hij nog steeds in leven. Ook de leiders van de taliban willen niet geloven dat bin Laden dood is tot ze bewijzen hebben.

De Amerikaanse president Barack Obama weigert echter foto's van het lijk van bin Laden vrij te geven uit veiligheidsoverwegingen. (TE)

Een moedig man, die Londono. Al heeft de bin Laden-lookalike in een van de gevaarlijkste landen ter wereld wellicht meer te vrezen van Colombiaanse bendes dan van de Amerikaanse elitetroepen. Londono werkt als parkeerwachter in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Hij veranderde zijn look nadat hij een foto van Osama bin Laden zag na de terroristische aanslagen van 11 september 2001. De echte bin Laden werd gedood door de Amerikaanse Navy Seals, maar volgens aanhangers van complottheorieën is hij nog steeds in leven. Ook de leiders van de taliban willen niet geloven dat bin Laden dood is tot ze bewijzen hebben. De Amerikaanse president Barack Obama weigert echter foto's van het lijk van bin Laden vrij te geven uit veiligheidsoverwegingen. (TE)