Dat meldt Het Laatste Nieuws donderdag. De tien mannen, die elkaar niet kenden, waren allemaal op zoek naar een vrouw in Kameroen. Nadat ze naar het Afrikaanse land vertrokken waren, kreeg het thuisfront een telefoontje dat de bruidegom plots was overleden aan een ziekte.

Verdachte overlijdens

Speurders vermoeden dat ze vergiftigd werden en het bruidje met de centen ging lopen, zo schrijft de krant. Een van de slachtoffers had voor zijn dood nog naar huis gebeld en gesproken van grote hoeveelheden "lustopwekkende liefdesplanten" die hij moest eten van zijn bruidje.

Buitenlandse Zaken bevestigt dat er een onderzoek is geopend naar enkele verdachte overlijdens van landgenoten in Kameroen. (Belga)

Dat meldt Het Laatste Nieuws donderdag. De tien mannen, die elkaar niet kenden, waren allemaal op zoek naar een vrouw in Kameroen. Nadat ze naar het Afrikaanse land vertrokken waren, kreeg het thuisfront een telefoontje dat de bruidegom plots was overleden aan een ziekte. Verdachte overlijdens Speurders vermoeden dat ze vergiftigd werden en het bruidje met de centen ging lopen, zo schrijft de krant. Een van de slachtoffers had voor zijn dood nog naar huis gebeld en gesproken van grote hoeveelheden "lustopwekkende liefdesplanten" die hij moest eten van zijn bruidje. Buitenlandse Zaken bevestigt dat er een onderzoek is geopend naar enkele verdachte overlijdens van landgenoten in Kameroen. (Belga)