De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton heeft opnieuw geprobeerd om een lichtere kant van zichzelf te laten zien. Voor de tweede keer in haar carrière was ze te gast in de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live.

Hillary, die niet meteen het imago heeft van een warme persoonlijkheid met een groot gevoel voor humor, was in de immens populaire show te zien in een sketch met Miley Cyrus waarin ze de rol van 'Val, de barvrouw' speelde. Ze spot er onder meer met zichzelf, haar standpunten over het homohuwelijk en de Keystone Pipeline. Daarnaast zet ze een geslaagde imitatie neer van de Republikein Donald Trump, van wie ze hoopt dat ze hem als rivaal krijgt in de race naar het Witte Huis.

De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton heeft opnieuw geprobeerd om een lichtere kant van zichzelf te laten zien. Voor de tweede keer in haar carrière was ze te gast in de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live.Hillary, die niet meteen het imago heeft van een warme persoonlijkheid met een groot gevoel voor humor, was in de immens populaire show te zien in een sketch met Miley Cyrus waarin ze de rol van 'Val, de barvrouw' speelde. Ze spot er onder meer met zichzelf, haar standpunten over het homohuwelijk en de Keystone Pipeline. Daarnaast zet ze een geslaagde imitatie neer van de Republikein Donald Trump, van wie ze hoopt dat ze hem als rivaal krijgt in de race naar het Witte Huis.