Het product NeverWet, dat te koop is in het Amerikaanse Home Depot, op basis van siliconen zorgt ervoor dat je favoriete witte sneakers of witte jurk vlekkeloos blijven nadat er motorolie, mosterd, olijfolie of rode wijn is op gemorst. Het vuil vloeit gewoon van het oppervlak af, alsof er nooit iets gebeurd is.

Niet alleen stoffen komen in aanmerking voor het gebruik van NeverWet. De toepassingen zijn eindeloos. Zo kunnen ook gadgets zoals iPhones en iPods volledig waterproof gemaakt worden, net als metaal, hout, aluminium en toiletborstels (om minder bacteriën aan te trekken).

Kan niet? Bekijk dan onderstaande video.

Het product NeverWet, dat te koop is in het Amerikaanse Home Depot, op basis van siliconen zorgt ervoor dat je favoriete witte sneakers of witte jurk vlekkeloos blijven nadat er motorolie, mosterd, olijfolie of rode wijn is op gemorst. Het vuil vloeit gewoon van het oppervlak af, alsof er nooit iets gebeurd is. Niet alleen stoffen komen in aanmerking voor het gebruik van NeverWet. De toepassingen zijn eindeloos. Zo kunnen ook gadgets zoals iPhones en iPods volledig waterproof gemaakt worden, net als metaal, hout, aluminium en toiletborstels (om minder bacteriën aan te trekken). Kan niet? Bekijk dan onderstaande video.