Herman Brusselmans mag dan een veelschrijver zijn, hij zit niet op Twitter. Zoals meer bekende koppen, heeft hij echter iemand die zich voor hem uitgeeft. De genaamde @hfmbrusselmans doet verwoede pogingen om tweets de wereld in te sturen die uit de kokerd van 'De Mooie Jonge Oppergod van de Vlaamse Letteren' zouden kunnen komen.

Daar is de Oppergod zelf echter niet van gediend. In een filmpje op Instagram, via Twitter wereldkundig gemaakt door zijn vriendin, maakt Brusselmans duidelijk wat hij ervan denkt: 'Die tweets zijn belachelijk. En als hij daar niet mee stopt, dan klop ik op zijn bakkes.' Over de echtheid van deze Brusselmans bestaat dus weinig twijfel.

(SD)

Herman Brusselmans mag dan een veelschrijver zijn, hij zit niet op Twitter. Zoals meer bekende koppen, heeft hij echter iemand die zich voor hem uitgeeft. De genaamde @hfmbrusselmans doet verwoede pogingen om tweets de wereld in te sturen die uit de kokerd van 'De Mooie Jonge Oppergod van de Vlaamse Letteren' zouden kunnen komen.Daar is de Oppergod zelf echter niet van gediend. In een filmpje op Instagram, via Twitter wereldkundig gemaakt door zijn vriendin, maakt Brusselmans duidelijk wat hij ervan denkt: 'Die tweets zijn belachelijk. En als hij daar niet mee stopt, dan klop ik op zijn bakkes.' Over de echtheid van deze Brusselmans bestaat dus weinig twijfel.(SD)