Een politicus van de Griekse neonazi-partij Gouden Dageraad, die bij de laatste verkiezingen goed scoorde, houdt het in een verhit televisiedebat niet bij verbaal geweld. Na een felle scheldtirade kan hij zichzelf niet meer bedwingen en gooit hij zijn glas water leeg in het gezicht van een vrouwelijke debater. Als een andere vrouw , een politica van de Griekse communistische partij KKE, daarop haar papieren naar hem werpt, staat hij op om haar ervan langs te geven.

Daarmee is meteen duidelijk dat Gouden Dageraad niet enkel in haar retoriek gewelddadig is, en vooral hoe het "We komen eraan. Het uur van de angst is aangebroken" van Nikos 'Griekse führer' Michaloliakos geïnterpreteerd moet worden. (SD)

Een politicus van de Griekse neonazi-partij Gouden Dageraad, die bij de laatste verkiezingen goed scoorde, houdt het in een verhit televisiedebat niet bij verbaal geweld. Na een felle scheldtirade kan hij zichzelf niet meer bedwingen en gooit hij zijn glas water leeg in het gezicht van een vrouwelijke debater. Als een andere vrouw , een politica van de Griekse communistische partij KKE, daarop haar papieren naar hem werpt, staat hij op om haar ervan langs te geven.Daarmee is meteen duidelijk dat Gouden Dageraad niet enkel in haar retoriek gewelddadig is, en vooral hoe het "We komen eraan. Het uur van de angst is aangebroken" van Nikos 'Griekse führer' Michaloliakos geïnterpreteerd moet worden. (SD)