Foto: gigantische alligator wandelt over golfterrein

© Reuters

Wie in het stadje Englewood in Florida will gaan golfen, heeft stalen zenuwen nodig. Een reusachtige alligator heeft er zijn optrekje gevonden.

Op het golfterrein van de Myakka Pines Golf Club in Englewood keken golfers onlangs raar op. Hoewel alligators er een alledaags fenomeen zijn, is het exemplaar dat er dezer dagen rondhangt, wel heel erg groot. Al is het dier met zijn 4 meter nog niet de grootste alligator die ze er al gezien hebben. Zo was er jarenlang een dier van 4,5 meter met de naam ‘Big George’ een vaste gast onder de golfers.

In de voorbije 37 jaar is er geen enkele aanval geweest van een alligator, zeggen de uitbaters van het golfterrein. Dat is te danken aan de strenge huisregels: het verbod om de dieren te voederen.

Voor de nieuwe alligator wordt nog naar een naam gezocht. Gedacht wordt aan ‘Viral’, aangezien een van de golfers een foto nam die in geen tijd viraal ging op sociale netwerksites. Enkelen opperden zelfs dat de foto getrukeerd zou zijn, maar dat wordt ontkend. ‘De man die de foto nam is 80 jaar. Hij heeft nog nooit van Photoshop gehoord.’ (TE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content